Addicted2random

2011 - 2013

Addicted2Random és un projecte europeu plurianual el principal objectiu del qual és investigar les connexions que hi ha entre la tradició musical europea i la música contemporània generada per ordinador. L'activitat consisteix en el desenvolupament d'una eina en línia per a música generativa i un programa de residències, tallers, seminaris i altres esdeveniments amb l'aportació i la participació d'artistes de diferents bagatges i enfocaments.

Projects by Program

Residència i taller de recerca que formen part d'un procés experimental al voltant del live coding. S'exploren les estratègies alternatives per a la creació de so i música.
Peça que descontextualitza, estèticament i formalment, l'acid house. Aquest treball s'emmarca en una exploració entorn a la descontextualització de sons icònics rave.
Peça audiovisual de 37 minuts on un algoritme genera, en temptatives successives, mosaics sobre superfícies fixades prèviament. So i imatge dialoguen en la creació de formes, on cada color es correspon amb l'altura del so.