Maíra Sala

Foto Maíra Santos

Maíra és de Rio de Janeiro (Brasil) on es va formar en cinema a la Universidad Federal Fluminense. Durant uns anys va treballar en el mercat audiovisual de la seva ciutat, col·laborant en curts i llargmetratges com a productora, vestuarista i productora d'art. Al desembre de 2007 va canviar radicalment la seva carrera laboral al graduar-se amb honors en el Màster d'Arts Digitals de la Universitat Pompeu Fabra. En aquest màster va conèixer i es va involucrar en l'univers de l'art, la tecnologia i les possibilitats de la programació orientada a l'art. Des de llavors, va desenvolupar les seves aptituds com a programadora, treballant com freelance en diversos projectes artístics i en línia per diverses empreses a Barcelona.

La primera versió de la seva peça Engranaje, desenvolupada  per al llargmetratge Resaca, va ser presentada en diversos festivals com ISEA, PDCON, Art Futura, Live Cinema i Electrofringe, entre d'altres.

Li apassiona també  la música i la fotografia, i es considera una programadora i creadora en eterna formació.

Línia de recerca

Projects by Researcher @ Hangar

Trobada internacional on professionals de diferents disciplines comparteixen la seva experiència en l'àmbit de la telepresència i treballen en el disseny de possibles models de desenvolupament col·laboratius.